Donna Vekić zna da je [clean] in

Osmišljavajući Rosal [clean] liniju vizija je bila jasna - jednostavni, učinkoviti proizvodi za njegu svih tipova kože lica, bez nepotrebnih kemijskih (op.a. štetnih) sastojaka koji bi mogli izazvati alergijske reakcije, iritacije ili dugotrajne promjene u organizmu. Cilj je bio dobiti cjelovitu kolekciju proizvoda za njegu kože lica koji promišljeno, biranim sastojcima hidratiziraju i hrane kožu, sprječavaju nastajanje akni i prištića, pružaju koži svježinu, čvrstoću i blistavost. A kada je već u pitanju njega lica, osmišljena su i dva balzama za usne inovativnih formulacija, kako bi osjećaj ljepote bio potpun.  

Razmišljajući o ženi koja će razumjeti Rosal [clean] filozofiju i prednosti «čiste» kozmetike, stvorila se slika kozmopolitske žene, kompleksnih afiniteta. Rosal [clean] žena cijeni svoju ljepotu i brine o njoj, informirana je o beauty trendovima koje upoznaje diljem svijeta, cijeni prirodu i životinje – brine za okolinu u kojoj živi, promiče zdrav život jer je tijelo njen hram u kojem se želi osjećati dobro. U svakoj ženi smo prepoznali neke od ovih atributa, a sve ih je utjelovila ambiciozna, mlada žena, vedrog duha, iskrenog osmijeha i prirodne ljepote - Donna Vekić.

Osim što je trenutno najuspješnija hrvatska tenisačica, Donna živi kozmopolitskim, [clean] načinom života. Pozitivna energija, sportski život i zdrava prehrana s jedne strane, velik broj sati u zrakoplovu, na treninzima na suncu, u zatvorenim dvoranama s druge, pak, strane ostavljaju trag na koži.

Rosal [clean] filozofija i formulacije kozmetičkih proizvoda osmišljene su upravo za takvu ženu – koja u pokretu želi obaviti njegu, zadržati ljepotu i svježinu bez agresivnih i štetnih sastojaka, bez stresa za kožu. Učinkovita, cjelodnevna hidratacija preduvjet je blistave kože, a Rosal proizvodi s [clean] sastojcima upravo to omogućuju uz koncentrirane prirodne sastojke koji smanjuju štetne utjecaje UV zračenja.

Povrh toga, Rosal [clean] kozmetika cijeni okolinu u kojoj nastaje i koristi se, te ne testira svoje proizvode na životinjama. Donna apsolutno podržava takvu filozofiju, baš kao i njen trinaestogodišnji najvjerniji prijatelj, Jack Russell Hick koji je odobrio Donnin izbor Rosal [clean] proizvoda.

Potražite Rosal [clean] kozmetiku u drogerijama i otkrijte zašto Donna i svaka druga žena koja razumije filozofiju «čiste» kozmetike daje prednost [clean] proizvodima za očuvanje ljepote svoje kože.

dona zna