ROSAL I BIPA DARUJU WELLNESS WEEKEND!

Članak 1: ORGANIZATOR Nagradni natječaj priređuje i organizira: Neva d.o.o., Obrtnička ulica 37, HR – 10437 Rakitje, OIB 38689888223

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj traje od 1.10. do 10.10.2020. u 20.00 sati, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE Pravila nagradnog natječaja će biti dostupna na Facebook stranici Organizatora te web stranici www.rosalclean.com.

Članak 4: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR Fond nagrada sastoji se od: 5 x 2 noćenja s polupansionom u hotelu Spa Golfer, Sveti Martin, koji uključuje dolazak u petak te odlazak u nedjelju istog tjedna po izboru dobitnika i prema raspoloživosti soba u hotelu; za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina (u hotelu jedno dijete je u krevetu s roditeljima, a drugo na pomoćnom ležaju), neograničeno kupanje na unutarnjim termomineralnim bazenima The Temple of Life (noćno kupanje petkom, subotom i danom prije praznika do 23 h), neograničeno korištenje fitness centra, wellness set u sobi za hotelske goste (papuče, ručnici, kućni ogrtač), besplatni parking, animacijski program za sve uzraste, živa glazba petkom u Pubu Potkova, besplatni Wi-Fi u cijelome resortu. Nagrada se ne može zamijeniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu. Paket je moguće iskoristiti 6 mjeseci od datuma izdavanja uz nekoliko ograničenja, odnosno u terminu do 20.12.2020., te od 11.01.2021. do 18.04.2021., izuzev školskih praznika, državnih praznika i blagdana.

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje su registrirane na društvenoj mreži Facebook ili Instagram (link: www.facebook.com ili www.instagram.com ), osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU Za sudjelovanje u natječaju potrebno je biti pratitelj Rosal clean Facebook ili Instagram stranice, u komentaru Facebook objave koja komunicira nagradni natječaj objaviti fotografiju omiljenog Rosal clean proizvoda uz kreativni opis zašto vam je baš taj proizvod omiljeni. Fotografiju možete objaviti na vlastitom Instagram profilu postavljenom na „javno“ uz označavanje @rosalclean profila te @bipahrvatska profila i nagradni hešteg #cleanisin #tvojaBIPA #bipahrvatska #bipa #termesvetimartin #hotelspagolfer

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA Nagrade će se dijeliti prema odluci žirija (bira se najkreativniji odgovor) koji čine 2 člana tvrtke Neva d.o.o. i Bipa d.o.o. Dobitnik će biti proglašen 12.10.2020. iza 12.00 sati.

Članak 8: KAKO PREUZETI NAGRADU Dobitnici nagrada će biti obaviješteni na službenom Rosal clean Facebook i Instagram profilu (objavljeni u komentaru nagradnog posta), a nakon što Organizatoru dostave pune kontakt podatke, Organizator će im putem e-maila dostaviti upute o korištenju nagrade.

Članak 9: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagradu drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10: PUBLICITET Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 12: MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom.

Članak 13: POREZI Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 14: U SLUČAJU SPORA U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni putem službenog Facebook i Instagram profila.

Članak 16: IZMJENE PRAVILA Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja.

Članak 17: NAPOMENA Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom (ni Instagramom), Facebook i Instagram ga ne promiču niti sponzoriraju. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete tvrtki Neva d.o.o., a ne Facebooku/Instagramu. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici daju dobrovoljnu i izričitu privolu kojom informirano i nedvosmisleno daju pristanak za obradu svojih osobnih podataka u svrhu provođenja natječaja te daljnjeg informiranja javnosti o tijeku i rezultatima natječaja. Dobitnici će biti objavljeni i putem Instagram profila Organizatora, za što su dali izričitu suglasnost sudjelovanjem u nagradnom natječaju. Sudjelovanjem u natječaju sudionici izričito izjavljuju kako se opisano postupanje s njihovim osobnim podacima neće smatrati povredom osobnih podataka. Ako sudionik smatra da je obrada podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Sudjelujući u natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Organizatora i za korištenje osvojene nagrade.